Ignorat de selecţionerul Cristoph Daum la ultimele acţiuni ale naţionalei, atacantul orădean Claudiu Keşeru (30 de ani) are şansa unui transfer mai bănos decât la Ludogoreş Raugrad. Golgheterul sezonului trecut din campionatul Bulgariei a primit o ofertă substanţială din partea unui club de prima ligă chineză, care îi oferă un contract de patru ori mai mare decât cel pe care îl are la Ludogoreț.

"A devenit clar de ce Claudiu Keşeru nu a semnat prelungirea contractului cu Ludogoreţ", a scris  publicaţia bulgară Top Sport. Numele clubului care l-a ofertat pe atacant nu a fost dezvăluit de către presa bulgară, însă Keşeru se gândeşte să accepte mutarea în China. Înţelegerea dintre Claudiu Keşeru şi Ludogoreţ Razgrad va expira în vara viitoare. La campioana Bulgariei, Keşeru are un salariu anual de aproape 800.000 de euro.

Claudiu Keşeru s-a transferat la Ludogoreţ în 2015, iar de atunci a marcat 51 de goluri şi a oferit 14 pase decisive în toate competiţiile, în 84 de meciuri. În prezent, atacantul român este cotat la 4 milioane de euro de către site-ul de specialitate transfermarkt.com.