La începutul actualei ediții a Campionatului Ligii a V-a la fotbal, toți cei de la Gloria  Beiuș vorbeau despre promovarea în eșalonul superior, iar afirmațiile de atunci au fost argumentate de jocul foarte bun al echipei pe tot parcursul turului.

Repartizată în Seria a doua a Ligii a V-a, GLORIA Beiuș a terminat turul campionatului neînvinsă. Cu zece victorii și trei partide încheiate la egalitate, GLORIA a acumulat 33 de puncte, instalându-se în fotoliul de lider.

Claudiu Borza, președintele Asociației Sportive GLORIA Beiuș, a declarat că principalul obiectiv pentru 2020 rămâne promovarea în Liga a IV-a. În plus, conducerea clubului intenționează să înființeze și câteva grupe de copii și juniori, cu care să contribuie la relansarea fotbalului beiușean.

Întrebat cu ce lot atacă returul, interlocutorul nostru a anunțat că echipa se va întări cu câțiva jucători capabili să contribuie la îndeplinirea obiectivului. Președintele Claudiu Borza a deplâns trecerea în eternitate a fostului antrenor Ciprian Carțiș, promițând că promovarea în Liga a IV-a îi va fi dedicată regretatului său prieten și colaborator. Cât privește banca tehnică, aceasta va fi asigurată de Alin Marcu, Ionel Bodin și Claudiu Borza.

Interlocutorul nostru a mai precizat că antrenamentele vor avea loc pe terenul sintetic din oraș, la fel ca partidele de pe teren propriu, care se vor desfășura pe Stadionul Municipal „Francisc Matei”. Returul  Ligii a V-a va începe în 7-8 martie, primul meci oficial fiind pe teren propriu cu Viitorul Batăr.