După despărțirea de Cosmin Letan și Victor Dobrescu, doi jucători cu o mare experiență și totodată valoare, care îndeplineau și rolul de asistenți ai antrenorului principal, CAO și Ciprian Dianu, după ce au analizat parcursul echipei din acest sezon de toamnă, au decis de comun acord să își separe drumurile.

„Mulțumim Ciprian Dianu! În urma discuțiilor comune purtate de la finalul sezonului regulat și până în prezent, Club Atletic Oradea și antrenorul principal Ciprian Dianu au reziliat de comun acord înțelegerea parafată în vară. Conducerea administrativă dorește să-i mulțumească public pentru efortul depus în cadrul clubului alb-verde, unde a avut rolul de a construi o echipă de la zero. Îți dorim mult succes pe mai departe!”, transmite Club Atletic Oradea prin intermediul unei postări pe pagina oficială de Facebook a clubului.

S-a renunțat și la Cosmin Letan și Victor Dobrescu

La fel de amiabilă a fost și despărțirea de cei doi antrenori-jucători, Cosmin Letan și Ciprian Dianu, președintele Florin Mal mulțumindu-le prin intemediul unei postări pe pagina de Facebook a clubului pentru aportul adus la echipă, gest la care cei doi fotbaliști nu au rămas insensibili transmițând mult succes pe mai departe clubului alb-verde. „În urma analizei comune efectuate la finalul sezonului regulat, Club Atletic Oradea a ajuns la un acord privind rezilierea amiabilă a înțelegerilor avute cu Victor Dobrescu și Cosmin Letan. Cei doi nu vor mai face parte nici din staff-ul tehnic, dar nici din lotul alb-verde pentru a doua parte a campionatului. Clubul nostru dorește să le mulțumească celor doi pentru mâna de ajutor întinsă într-un moment deosebit de greu din istoria clubului și să îi asigurăm că vor avea mereu un loc special în legenda celui mai vechi și titrat club orădean și bihorean”, se arată în comunicatul clubului orădean transmis în mediul online.

S-au reziliat contractele altor 5 jucători

Analiza parcursului din sezonul de toamnă, care nu a dus echipa în playoff din punct de vedere sportiv, a determinat conducerea CAO să renunțe și la serviciile altor cinci jucători. Este vorba despre Darius Țîrtea, Mihai Axente, Paul Torj, Dumitru Sabău și Vlad Negruțiu. Cu toate acestea, CAO va participa în competiția celor mai bune echipe din Liga a IV-a. „Deși nu suntem mândri de parcursul nostru sportiv, Club Atletic Oradea respectă deciziile AJF Bihor și va participa fără doar și poate în playoff-ul Ligii a 4-a”, mai trasmit cei de la CAO, asta după ce AJF Bihor a decis să retragă dreptul de participare în playoff echipelor Crișul Sântandrei și Universitatea Oradea, invitând în această întrecere următoarele clasate, FC Bihor II și CAO.