Campioană națională și vicecampioană a Europei în acest an, AEK Oradea are trei jucători convocați la echipa națională de minifotbal a României, care în această toamnă va participa la Campionatul European de minifotbal de la Kosice (Slovacia).

Pe lista selecționabililor se află Dragan Paulevici, o prezență constantă la lotul național, dar și Andrei Ferik (23 de ani) și Marius Balogh (21 de ani), ambii în premieră la naționala de seniori, după ce anterior au trecut și pe la lotul de tineret. Ferik a fost declarat cel mai bun jucător al Campionatului Național de la Râmnicu Vâlcea cu AEK Oradea, dar și la Campionatul Firmelor și Instituțiilor Publice, cu Dedeman Oradea.

Până la Campionatului European, naționala de minifotbal va participa la turneul internațional dotat cu „Cupa Magic”, la Iași, în perioada 16-19 septembrie.

„Suntem foarte bucuroși că avem trei jucători chemați la naționala României. Băieții merită din plin aceste convocări, au avut evoluții foarte bune în competițiile la care am participat. Sperăm să-i vedem și la Campionatul European de la Kosice”, a afirmat Spiros Baltsavias, managerul AEK Oradea.