Crișul Sântandrei a confirmat și în etapa 12 din Liga a III-a forma fastă din ultima perioadă, dar și faptul că se descurcă bine în deplasare. Echipa bihoreană a remizat (1-1) cu Minerul Ocna Dej, pe un teren greu, cu un adversar arțăgos și incomod.

 

Cu moral bun, după victoriile cu Lotus (1-0) și Victoria Carei (3-0), bihorenii au fost foarte aproape de un nou succes. Au condus din minutul 23, când Laurențiu Prundaru a finalizat din 8 metri mingea pasată de Ioan Hora (1-0). Până în minutul 83, când Rareș Babiciu a egalat cu o lovitură de cap una din numeroasele centrări în careul oaspeților (1-1). Cu un sfert de oră înainte de final, portarul Cosmin Verdeș apărase o lovitură de la 11 metri executată de Emanuel Negru! La 1-0, însă, Crișul a avut ocazia să-și dubleze avantajul prin Constantin Trip și Paul Chiș Toie, ultimul trimițând mingea în bară!

„Am făcut un joc bun de deplasare, dar din păcate, la o greșeală defensivă, am fost egalați pe final. Una peste alta, cred că este un rezultat echitabil. Îi felicit pe băieți pentru efortul depus și dăruirea arătată pe un teren foarte greu”, a comentat Gheorghe Ghiț, antrenorul principal al formației bihorene, care în acest an mai are de susținut două jocuri, ambele pe teren propriu, în compania unor echipe aflate pe locuri de play-off. Sâmbătă, 25 noiembrie, de la ora 14.00, Crișul înfruntă SCM Zalău, liderul seriei a 10-a, iar pe 2 decembrie, la Sântandrei va veni ocupanta locului 4, CSM Sighetu Marmației, care are un punct mai mult decât gruparea bihoreană.

Minerul: R. Papp – M. Maxin, Al. Papp (67 D. Milchiș), E. Negru, D. Mureșan, R. Cristea, R. Suciu (46 Fl. Dan), B. Sucitu, S. Bențan (46 S. Santa), B. Pop (46 R. Vitan), R. Babiciu. Antrenor: Dănuț Șomcherechi

Crișul: C. Verdeș – L. Hadade, R. Turcan, Cr. Oros, S. Gondor, C. Trip, A. Achim (58 C. Ntchinda), P. Chiș-Toie (90+2 D. Borma), L. Prundaru (72 M. Balogh), I. Hora, R. Popescu. Antrenor: Gheorghe Ghiț

Arbitri: Raul Sebastian Bădărău (Hunedoara) – la centru; Sebastian Păduraru (Gura Humorului), Iulian Contofan (Iași) - asistenți. Observatori FRF: Ioan Orosfoian (Târgu Mureș), Dan Monea (Aiud).