Echipa bihoreană de fotbal pregătită de către Cosmin Bodea, cu toate că ocupă locul al doilea în playout, va avea un joc foarte dificil pe terenul unei formații care s-a întărit semnificativ pentru evitarea retrogradării. Partida dintre Minaur și Lotus, contând pentru etapa a 6-a din playout-ul Seriei 10 din Liga a III-a, se va desfășura vineri, cu începere de la ora 18.00, la Baia Mare.

Forma sportivă pe care cele două formații au arătat-o în acest playout este evident favorabilă echipei gazde. În cele 5 meciuri disputate, Minaur nu a pierdut niciodată câștigând de trei ori și terminând de două ori la egalitate. În schimb Lotus a pierdut 8 puncte dintre cele 15 puse în joc fiind învinsă de două ori, câștigând tot de două ori și terminând o dată la egalitate. În ultimele meciuri disputate, atât Lotus cât și Minaur au reușit să se impună. Bihorenii au învins 1-0, acasă, pe Olimpia Satu Mare, penultima clasată, în timp ce Minaur (locul 3) a câștigat 4-2 deplasarea de la Sănătatea Cluj, a 4-a clasată. În cele trei meciuri directe dintre Lotus și Minaur disputate în acest sezon competițional, echipa din Sânmartin nu a pierdut niciodată câștigând 2-1 meciul de acasă, din sezonul regulat, și terminându-le la egaliate pe celalalte două, 1-1, în deplasare, în sezonul regulat, și 2-2, acasă, în playout. Așadar, statistica este de partea elevilor pregătiți de către Cosmin Bodea, dar forma sportivă mai bună aparține echipei din Baia Mare. În acest context suntem de părere că formația bihoreană va avea o partidă dificilă pe terenul unei formații care are jucători cu cv-uri interesante și care își dorește să risipească emoțiile retrogradării.

În celălalt meci al etapei a 6-a, Olimpia Satu Mare va primi, pe propriul teren, replica echipei Sănătatea Cluj. Victoria Carei va sta după ce formația Minerul Ocna Dej s-a retras din campionat.

CLASAMENT PLAYOUT SERIA 10

1.       Victoria Carei                 5        2        2        1        10-8   32

2.       Lotus Băile Felix            4        1        1        2        4-7     31

3.       Minaur Baia Mare          5        3        2        0        12-7   25

-------------------------------------------------------------------

4.       Sănătatea Cluj             5        2        1        2        11-8   25

-------------------------------------------------------------------

5.       Olimpia SM                  5        1        2        2        8-10   22

6.       Minerul Ocna Dej         4        1        0        3        3-8     20