Viitorul Borș a câștigat la pas această partidă fără să se întrebuințeze serios. După o primă repriză dominată autoritar de Viitorul Borș și în care a înscris trei goluri, a urmat una mai echilibrată, drept dovadă că fiecare echipă a reușit să înscrie doar câte un gol.

Cu evoluții mai bune în deplasare decât pe teren propriu în acest retur, inclusiv la Santandrei unde totuși au pierdut, Viitorul a înțeles că trebuie să trateze cu maximă seriozitate meciurile rămase de disputat acasă în acest sezon de Liga 4. Cu Șteiul, băieții lui Lucian Stance au avut un obiectiv, cele 3 puncte, și l-au atins, ba au mai pus ceva și la golaveraj.
Încă din primul minut, ''leii albi'' au căutat golul. Din fericire pentru ei, acesta a venit destul de repede, în minutul 17.  A deschis scorul cu o lovitură de cap după o centrare de pe partea dreaptă, cel mai nou venit în familia '' leilor albi'', Răzvan Giura. Marcând rapid, alb-albaștrii și-au făcut meciul mult mai ușor. Iar golurile au continuat. În minutul 25, Waritz Akos a intrat în careul Șteiului, a fentat, și a înscris cu latul în poarta.
Peste 3 minute ('28) S. Zadori trimite un șut puternic în bara laterală mingea revine în careu de unde T. Popa pe fază o trimite în plasă. Viitorul - Ștei era 3-0 și ''leii albi'' au avut parte de un meci mult mai relaxat până la pauză.

n repriza secundă, meciul s-a echilibrat. CSO Ștei chiar a reușit să ajungă la controlul jocului pentru scurt timp. Preț de căteva minute fazele de poartă au alternat de la o poartă la alta. În munutul 58 a fost nevoie de plonjonul spectaculos a lui Verdeș pentru ca Borșul să nu încaseze gol. Golul a căzut până la urmă în poarta alb-albaștrilor într-un moment când Viitorul a trecut din nou la cârma jocului. În minutul 82 ''veteranul'' Sandu Balaj a executat perfect o lovitură liberă de la 20 de metri dreapta, așezându-i mingea pe cap lui Andrei Gruie care a deviat-o în plasă.
Golul Șteiului a avut doar rol de consolare. Până la final, ''leii albi'' au mai punctat o dată, prin Tamas Pechy, în minutul 88, după o combinație spectaculoasă cu A. Giura.
Viitorul Borș: C. Verdeș - Badea, Ienciu, D. Raț , T. Popa, Humadi, Waritz (70 Pechy), S. Zadori (81 Tranculov), Giura, Petrilă (61 Tomuța), Tătar (90 Foia).
Antrenori: Lucian Stance, Zsolt Marton
CSO Ștei: C. Simedre - Tuduce, Ștefan, Ciobriș, Gruie, Pele (69 Pașca), Pirtea (46 Balaj), Norocea, Galea, Dumbrăveanu,Gavriș (56 Haica).
Antrenor: Voicu Popa

Arbitrii: Orban Norbert - Marchica Francesco-Giuliano, Păduraru Jeanina
Observator AJF Bihor: Gallovits Ştefan.