Cum era de așteptat, handbalistele orădence s-au impus la Baia Mare, în fața ultimei clasate, la finele unei partide în care nu au jucat la turație maximă. CSU a învins 25-22 (12-11) Marta Baia Mare într-o partidă contând pentru etapa a 10-a din Seria D a Diviziei A, ultima din sezonul de toamnă.

După jocul bun făcut pe teren propriu cu Crișul Chișineu-Criș, liderul campionatului, a venit deplasarea de la Baia Mare unde orădencele pregătite de Doina și Cristian Ardelean au înfruntat ultima clasată. Cum maramureșencele n-au învins pe nimeni pierzând toate cele 9 jocuri disputate, această stare de fapt a indus o concetrare nepotrivită în tabăra oaspetelor. Astfel, începutul de joc al CSU a fost ezitant, acesta permițându-le gazdelor să aibă un avantaj de două goluri (3-1) în minutul 5, moment în care Doina Ardelean a solicitat timp de odihnă care a avut darul de a le trezi pe favorite. Orădencele au reușit să întoarcă rezultatul în următoarele minute. Cu toate acestea, prima repriză a rămas sub semnul echilibrului, câteva ratări de la linia de penalitate nelăsându-le pe bihorence să se distanțeze decisiv. În partea a doua, oaspetele au intrat ceva mai bine reușind să se desprindă la 3-4 goluri în primele minute și chiar 6 (21-15) până în minutul 42. Acela a fost momentul în care Doina Ardelean a decis să introducă în teren jucătoarele care au evoluat mai puțin. Această stare de fapt i-a permis echipei maramureșene să reducă din diferență în ultimul sfert de oră dar victoria (25-22)  orădencelor este indubitatbilă. Oaspetele s-au impus după un meci pe care l-au controlat dar au părut că nu au apăsat ferm pedala de accelerație.

Campionatul se întrerupe până pe 18 ianuarie atunci când este programată etapa a 11-a, CSU urmând să evolueze în deplasare cu CSM Târgu Mureș, a doua clasată.

Marta Baia Mare: Matei, Ciurte – Demian 6 goluri, Eremici 5, Mici 3, Porohniuc 3, B. Tebecs 1, Loi 1, Asaftei 1, Racolța 1, Leș 1, P. Tebecs, Popan. Antrenori: Ioan Marta, Ioana Marta.

CSU Oradea: Pintea, Fulgescu, Ardelean – Abodi 6, Toma 5, Hercuț 5, David 2, Codreanu 2, Preduca 1, Damian 1, Zegrean 1, Corondan 1, Mastan 1, Gaga, Tudose, Surducan. Antrenori: Doina Ardelean, Cristian Ardelean.