Stadion: Luceafărul din Sînmartin

 Gazon: foarte bun

Spectatori: aproximativ 100

Marcatori:: V. Pop 29 / Cr. Dănălache 77

Cartonaşe galbene: Luduşan 13, Moihedja 50, Cr. Oros 53, Chiorean 81, Preoteasa 87 / Fl. Ilie 80, Val. Bărbulescu 90+2

Luceafărul: B. Moga – Torişte, Cr. Oros, V. Opriş, Moihedja – Preoteasa (87 Codoban), Chiorean – P. Mitrică (73 V. Prejmerean), V. Pop, Gunie – Luduşan. Rezerve neutilizate: Moroz - Al. Băican, Sg. Pop, G. Paraschiv, C-tin. Roşu. Antrenor: Cristian Lupuţ.

Sportul: Fl. Iacob – Şt. Vlădoiu, V. Lică, Fl. Ilie, B. Stancu (61 Huiban), Mohammed (81 Vl. Bărbulescu), L. Ion (66 D. Buia), Val. Bărbulescu, C. Oanea, Hlistei, Cr. Dănălache. Rezerve neutilizate: Marinescu - I. Şerban, Tazouti, Skraparas. Antrenor: Laszlo Balint.

Arbitri: Cristian Dumitrică (Craiova) – la centru; Romică Bârdeş (Piteşti), Alexandru Mihăilă (Râmnicu Vâlcea) - asistenţi.

Observatori FRF: Adrian Lucaci (Arad), Zoltan Tamas (Odorheiu Secuiesc).

Pe teren propriu, Luceafărul se dovedeşte o echipă incomodă când joacă împotriva primelor clasate. De acest lucru s-a convins sâmbătă şi liderul seriei a II-a, FC Snagov, care a reuşit spre final să evite înfrângerea la Baza Sportivă "Luceafărul" din Sînmartin.

 

"Luceferii" au început cu trac jocul, permiţând oaspeţilor să forţeze golul. Dănălache (3) şi Mohammed (9) au tras, însă, puţin pe lângă poartă, iar Hlistei (25) a reluat cu capul din 8 metri, tot pe lângă. Mai precis s-a dovedit, însă, V. Pop (29), care l-a surprins pe portarul Iacob din lovitură liberă de la aproximativ 23 de metri (1-0).

După pauză, Luceafărul a avut şansa desprinderii după o fază cursivă, dar Gunie (55) a şutat pe lângă din marginea careului mare. Pe măsura trecerii timpului, FC Snagov s-a dovedit tot mai periculoasă, mai alea la fazele fixe. Lică (63) a reluat cu capul din 7 metri, dar Torişte a respins din zona liniei porţii, în timp ce Buia (69) l-a evidenţiat pe Moga dintr-o lovitură liberă de la 25 de metri. Portarul gazdelor s-a mai opus şi la şuturile expediate pe rând de Fl. Ilie şi Buia (76), dar nu a mai avut ce face  în minutul 77 la reluarea cu capul a experimentatului Dănălache (36 de ani) din 6 metri (1-1).  În timpul rămas, FC Snagov a forţat victoria, dar Luceafărul a reuşit să reziste presiunii adversarului. Punctul ajută echipa bihoreană să iasă din zona retrogradabilă, dar îi conferă şi o doză de moral în perspectiva următorului joc, la fel de greu, cu Petrolul Ploieşti, o candidată la promovare care momentan nu traversează o perioadă fastă. Meciul de la Ploieşti este programat mâine, de la ora 19.30, în direct de Digi Sport.