Printre cele mai grăbite echipe când vine vorba despre revenirea din vacanţă este şi Luceafărul Oradea. Echipa orădeană s-a reunit joi seara la baza de la Sânmartin într-un efectiv destul de restrâns.

 

Antrenorii Cristian Lupuţ, Viorel Domocoş şi Ioan Pap-Deac au avut doar 15 jucători la reunire, dar în zilele următoare este de aşteptat ca numărul acestora să crească.  La primul antrenament au fost prezenţi Alin Goia, Alex Gudea - portari, Alin Mutu, Cristian Oros, Cătălin Torişte, Alex Luduşan, Marius Feher, Alex Chiorean, Claudiu Codoban, Ionuţ Ban, Adrian Balea şi Vasile Pop, Sergiu Moga, Constantin Roşu, Daniel Ciobanu. Roşu este în recuperare după intervenţia chirurgicală de la genunchi , iar Ciobanu are şanse mici să mai rămână la echipă.

 

Lotul va fi completat

Golgheterul Vlad Rusu a fost învoit o zi, Calvin Valies urmează să ajungă în aceste zile din Olanda, în timp ce Andrei Tânc, Bruno Rocha, Andrei Antohi, Răzvan Trif, Alin Ţegle, Alex Neacşa îşi încheie la sfârşitul lunii contractele cu echipa orădeană.  Dintre aceştia, Ţegle şi Trif sigur nu vor mai continua cu Luceafărul.

„Ne-am reunit mai devreme, deoarce în aceste două-trei zile dorim să ne rezolvăm toate problemele, iar de luni să începem pregătirea serios. Unor jucători le expiră contractul şi vor avea loc negocieri. Până la momentul în care vom începe stagiul de pregătire centralizat îmi doresc să am la dispoziţie tot lotul cu care vom aborda noul sezon”, a afirmat antrenorul Cristian Lupuţ.

 

Rămâne în Bihor

Deşi s-a vehicultat şi în pauza competiţională posibilitatea ca echipa să fie mutată de la Oradea, Lucia Vladimirescu,  preşedintele clubului, a negat acest lucru.  "Luceafărul va rămâne să joace aici. Nu este uşor, pentru că nu avem alături autorităţile locale sau judeţene, dar vom continua în Bihor cu fonduri proprii. Pentru noul campionat ne dorim o echipă mai omogenă şi o clasare mai bună. Nu ne gândim încă la promovare, ci să începem cât mai bine campionatul”, a afirmat Lucia Vladimirescu.