În cadrul rundei a 14-a din Liga Elitelor la fotbal, cele două echipe ale LPS Bihorul, U19 și U17, au luat 4 puncte din 6 posibile în duelurile susținute pe propriul teren în compania reprezentantelor clubului Știința U Craiova.

În confruntarea echipelor mari, un adevărat derby de clasament câtă vreme s-au aflat față în față echipele de pe locurile 10 (Știința U Craiova) și 11 (LPS Bihorul), formația orădeană pregătită de către profesorul Aurelian Pavel n-a reușit decât o remiză albă (0-0) într-un duel care putea duce la rocada celor două combatante în ierarhia Ligii Elitelor U19. Cu acest rezultat, bihorenii și-au păstrat poziția a 11-a în clasament cu 8 puncte adunate după 2 victorii, 2 egaluri și 10 eșecuri. În etapa viitoare, duminică, 11 aprilie, de la ora 12.00, lepesiștii U19 vor evolua în deplasare pe terenul lui Gaz Metan Mediaș, a 4-a clasată. Așadar se anunță un meci foarte greu pentru bihoreni care în tur au fost învinși acasă cu scorul de 1-0.

LPS Bihorul U19: Csapo R, Mănoiu L., Jiros V., Agrina, Dubău G., Cristea C., Gal L., Simu D.,Cristea L., Pașc A. și Mateoc D. Au mai jucat: Gacsardi P., Berdea A., Pădurean R. șiValkai A.

Antrenor: prof. Aurelian Pavel.

Mult mai bine s-a prezentat echipa U17 pregătită de către profesorul Gheorghe Ghiț, aceasta reușind să se impună la scor de neprezentare (3-0) în fața unui adversar de un nivel mai slab, Știința U Craiova fiind chiar ultima clasată. Cele trei reușite au aparținut lui Tifra, Cucu și Sandro. Prin acest succes, tinerii lepesiști au urcat pe locul al 9-lea cu 9 puncte adunate după 2 succese, 3 remize și 9 înfrângeri. În runda viitoare, duminică, 11 aprilie, de la ora 14.00, LPS Bihorul U17 va evolua în deplasare în compania vecinei de clasament (locul 10), Gaz Metan Mediaș. În tur, cele două formații au terminat la egalitate (1-1) duelul desfășurat pe Stadionul Tineretului din Oradea. Așadar, în eventualitatea unui succes, orădenii nu doar că și-ar consolida poziția în clasament ci chiar ar putea urca dacă UTA (a 3-a clasată) va învinge Academia Gică Popescu (a 8-a clasată) în duelul de pe propriul teren.

LPS Bihorul U17: Bodea, Mailinger, Bala, Panc, Matiu, Bora, Gytea, Cucu, Tifra, Moga și Bodea.

Au mai jucat: Sandro, Bochiș, Negruț, Mladin și Covrig.

Au mai fost în lot: Negru și Jude.

Antrenor: prof. Gheorghe Ghiț.