Lotus Felix va aborda meciurile rămase din actualul sezon de Liga a III-a fără principalul marcator. Mijlocașul Claudiu Codoban (33 de ani) a fost împrumutat până în vară la o echipă din Liga a V-a din Germania, FC Süderelbe.

Gruparea germană  ocupă locul 7 în Oberliga Hamburg, iar antrenor secund este fostul jucător bihorean Florin Țirț (36 de ani, ex-LPS Bihorul, Locadin Țețchea, FC Bihor, Bioland Paleu, Crișul Sântandrei etc.).

Autor a opt goluri în această ediţie de campionat, Codoban a intrat deja în programul de pregătire a echipei germane, iar vineri ar putea debuta în meciul cu SV Hamburger III.

La Lotus Băile Felix, ocupanta locului 4 în seria 10, a revenit  Ștefan Meșter, de la CAO 1910 Oradea, atacant care a mai activat în trecut la gruparea din Sânmartin.

Codoban este al doilea jucător important al unei echipe bihorene care a dat curs unei propuneri de transfer de la un club de ligă inferioară dintr-o ţară cu fotbal dezvoltat. Şi CAO 1910 a rămas  fără principalul marcator, Marius Hosu (9 goluri), care va activa tot în Liga 5 dar în Italia (Eccellenza Emilia-Romagna Grupa A) la echipa ASD Nibbiano & Valtidone.