Transferat în această vară de la CA Oradea, Claudiu Codoban a debutat cu gol pentru noua sa echipă pe care a ajutat-o astfel să câștige primul amical al verii.

Cu o serie de transferuri interesante și cu mutarea făcută pe banca tehnică a echipei unde noul „principal” este Gheorghe Ghiț, Lotus Felix arată bine, cel puțin pe hârtie, înainte de noul sezon competițional. Cu toate că au pierdut „creierul” de la mijlocul terenului, pe Alex Sorian, plecat la SCM Zalău, o rivală din campionat, Lotus, fosta CSC Sânmartin, a adus o serie de jucători interensanți cu scopul de a face o figură cât mai frumoasă în noua ediție de campionat. Claudiu Codoban, venit tocmai să suplinească plecare lui Sorian, a înscris chiar la primul său meci pentru noua sa echipă la finele unei combinații cu Andrei Făgărășanu, o altă noutate din lotul pregătit de către Gheorghe Ghiț. Ceilalți sosiți în această vară și care au fost utilizați în această partidă au fost Tamas Paublusztig (20 de ani), fundaș orădean care a evoluat în ultimii ani la Academia Gyula și Szeged, experimentatul fundaș Cristian Oros și juniorul Vlad Costea, veniți de la Viitorul Pandurii Târgu Jiu, Patrick Blăgea, fost la CA Oradea, și Șerban Tirla,  fost junior la LPS Bihorul, care în campionatul trecut a jucat la Aerostar Bacău, în tur, și Minaur Baia Mare, în retur.

Lotus Băile Felix: Beke – P. Andraș, T. Paublusztig, Cr. Oros, M. Arsene – Habakuk, P. Blăgea – Fl. Pop, Cl. Codoban, I. Ban – A. Făgărășanu. După pauză au mai intrat S. Nogo, Pintea, D. Lupșe, Dardai, Tiponuț, D. Sfârlea, R. Pop, R. Baciu, V. Costea.