Într-o partidă restantă contând pentru etapa I a campionatului Seriei a 5-a din Liga de junioare U17 la fotbal, United Bihor a pierdut 2-4 (1-2) disputa de pe teren propriu cu Banat Girls Reşiţa, liderul întrecerii.

Cu trei eşecuri suferite în tot atâtea partide, echipa U17 a clubului feminin de fotbal United Bihor ocupă ultimul loc în Seria a 5-a. În ultimul joc de campionat disputat miercuri pe Stadionul Foresta din Tileagd, United Bihor U17 a cedat la două goluri difrenţă în confruntarea cu prima clasată. Reuşitele bihorencelor au fost semnate de Barta Barabara (lovitură de la 11 metri) şi Fibik Katalin. Cu acest prilej a fost consemnat debutul a trei jucătoare în culorile clubului care-şi dispută jocurile de pe teren propriu la Tileagd. Cele trei tinere fotbaliste sunt Vanessa Lobonț, Cristina Balint și Katalin Fibik, ultima dintre ele, după cum s-a văzut, trecându-şi numele şi pe lista marcatoarelor. Bihorencele au pierdut şi precedentele două confruntări din acest campionat, 1-6, acasă, cu ACS Daliana, şi 0-3, în deplasare, cu ACS Fotbal Feminin Baia Mare. Cu 0 puncte şi un golaveraj de 3-13, bihorencele deţin „lanterna roşie” a întrecerii.

United Bihor U17: Kovacs Viktoria - Pavel Paula, Higyed Ivett, Gheban Bianca, Cristuțiu Mirela - Elena Calugaru (Balint Cristina), Barta Barbara, Puscas Dalia, Lobonț Vanessa - Carasel Carla, Fibik Katalin.