Cele două formații ale LPS Bihorul, U19 și U17, angrenate în Liga Elitelor la fotbal, au disputat primele jocuri din noul sezon competițional.

Într-o Serie Vest din care mai fac parte echipele de juniori ale CFR Cluj, Gaz Metan Mediaș, UTA Arad, Universitatea Cluj, FC U Craiova, ASU Poli Timișoara sau Ripensia Timișoara, LPS Bihorul U19 a debutat cu drebtul învingând 1-0 pe LPS Banatul într-o partidă care s-a disputat sâmbătă, pe Stadionul Tineretului din Oradea. Liderul întrecerii după prima rundă este FC U Craiova care s-a impus în deplasare, scor 9-2, în fața concitadinei CSJ Știința U Craiova. Podiumul este completat de către U Cluj, victorioasă 3-0 acasă cu Academia „Gică Popescu”, și Ripensia Timișoara, câștigătoare 4-2 în deplasare cu Gaz Metan Mediaș. În urma acestui succes, LPS Bihorul, echipă pregătită de către profesorul Ionel Negrea, ocupă locul al 5-lea cu 3 puncte, la egalitate cu ASU Poli Timișoara care are același golaveraj. În etapa următoare, lepesiștii U19 vor evolua tot pe propriul teren, sâmbătă, de la ora 12.00, în compania echipei Universitatea Cluj.

Cei mai mici dintre lepesiștii care au privilegiul de a evolua în Liga Elitelor, cei de la U17 pregătiți de către profesorul Aurelian Pavel, au pierdut 0-1, pe teren propriu, în fața „omologilor” lor de la LPS Banatul. În urma acestui insucces, orădenii ocupă locul al 7-lea (din 10) în Seria de Vest a Ligii Elitelor U17. Podiumul la finele primei runde arată astfel: 1. FC U Craiova, 2. Gaz Metan Mediaș și 3. U Cluj, toate trei cu victorii la zero în etapa inaugurală. În runda următoare, asemenea colegilor mai mari, lepesiștii orădeni vor juca tot acasă, sâmbătă, dar de la ora 14.00, în compania formației U Cluj.

De menționat că accesul spectaorilor în incinta Stadionului Tineretului nu este permis din cauza pandemiei.