Cele două echipe de fotbal ale LPS Bihorul care activează în Liga Elitelor s-au întors acasă cu doar un punct din 6 posibile la capătul deplasării pentru jocurile de la Mediaș, cu Gaz Metan. Dacă echipa U19 a pierdut (1-3), cea U17 a terminat la egalitate (1-1) un joc în care aparent putea obține mai mult.

Înfruntând a patra clasată, formația U19 pregătită de către Aurelian Pavel, poziționată pe penultimul loc în Seria Vest, nu era cotată cu prea multe șanse înaintea debutului partidei. Calculul hârtiei s-a confirmat în final, astfel că Gaz Metan s-a impus cu 3-1 după ce o făcuse și în tur, la Oradea, atunci când a câștigat cu 1-0. Trebuie, totuși, menționat faptul că vorbim despre echipa de juniori a unui club care este reprezentat pe prima scenă a fotbalului românesc la nivel de seniori. Așadar, cu un bilanț de 2 victorii, 2 egaluri și 11 înfrângeri, LPS Bihorul U19 se menține pe locul al 11-lea.

LPS Bihorul U19: Csapo R., Mănoiu L., Jiros V., Berdea A., Pașc A., Simu D., Criste L., Criste C., Pădurean R., Jurcă A., Mateoc. Au mai intrat: Valkai A., Gacsardi P., Gal L. și Baciu.

Antrenor: Aurelian Pavel.

În Liga Eltelor U17, LPS Bihorul (locul 8) a terminat doar la egalitate, 1-1, la fel ca în tur, duelul din deplasare cu Gaz Metan, a 10-a clasată. Unicul gol al orădenilor a fost marcat de către Moga. Depărțite de două locuri în clasament, dar la diferență de doar un punct, cele două formații s-au anihilat reciproc sporind și mai mult suspansul pentru ultimele etape în care 4 din ultimele 5 clasate sunt despărțite de doar două puncte.

LPS Bihorul U17: Bodea, Mailinger, Bala, Panc, Matiu, Gytea, Cucu, Tifra, Bora, Bodea R. și Moga. Au mai jucat: Sandro, Covrig, Negruț, Scor.

Antrenor: Gheorghe Ghiț.

Cele două echipe ale LPS Bihorul au evoluat ieri, pe teren propriu, în compania reprezentantelor clubului UTA Arad, dar până la ora închiderii ediției nu ne-au parvenit rezultatele.