Unul dintre cei mai buni baschetbalişti din istoria CSM Oradea şi-a găsit echipă după o perioadă destul de lungă de căutări. Kris Richard a semnat cu echipa poloneză Zielona Gora.

Jucătorul în vârstă de 31 de ani, originar din SUA, dar naturalizat în acest an pentru a evolua în naţionala României, a jucat doi ani şi jumătate pentru CSM U Oradea cu care a cucerit două titluri de campion şi o Supercupă a României.

Negocierile din vară dintre conducerea CSM Oradea şi Kris Richard pe seama prelungirii înţelegerii nu au avut finalitate, astfel că fiecare dintre părţi şi-a făcut strategia pentru viitorul sezon.

„Pentru fiecare moment de bucurie pe care ni l-ai adus și pentru emoția pe care ne-ai provocat-o în cei 2 ani jumătate petrecuți alături de noi! A fost o perioadă care ne va rămâne în suflete peste ani, condimentantă cu 3 trofee câștigate și cu confirmarea că Oradea este o forță în baschetul românesc. Mulțumim că ne-ai condus spre titluri încă de la primele meciuri jucate aici. Fiindcă după doar jumătate de sezon era clar pentru toți cine e MVP-ul Ligii Naționale! Au fost meciuri de poveste, care cu siguranță vor rămâne în istoria baschetului orădean. Și vom ține mereu minte buzzer beaterul cu Sakaria, la fel și dunk-ul din finala cu Steaua, precum și multe alte seri magice. Să ne revedem cu bine, Kris! Suntem nerăbdători să te vedem iar jucând pentru România și sperăm să duci și acolo reușitele din echipamentul nostru. Multă baftă și în VTB League, la Zielona Gora, știm cât de mult ți-ai dorit să ajungi la acel nivel și suntem sigur că vei avea succes!”, se menţionează pe pagina de facebook a CSM Oradea.