Terenurile de tenis de câmp ale Clubului "Winners" Cluj-Napoca au fost, zilele trecute, gazda Campionatelor Naţionale de Tenis ale României, categoria 14 ani fete. Cea mai titrată tenismenă bihoreană, şteianca Irina Maria Bara, de la C.T. Iris Ştei, a sosit sub Feleac în postura de dublă campioană naţională pe anul 2008.


După o evoluţie entuziasmată, Irina a cucerit din nou laurii de campioană, în proba de dublu, în care a făcut pereche cu Ilinca Bercaru (Dinamo Bucureşti). Cuplul Bara/Bercaru a dispus în finală, cu 6-4, 6-3, pe bucureştencele Cristina Ene şi Andreea Grădinaru.
În proba de simplu, Irina Bara a ajuns până în optimile de finală, fază în care sorţii i-au scos-o în cale pe colega şi prietena ei de la dublu, Ilinca Bercaru, de care a fost învinsă cu scorul de 6-4, 6-3, ratând astfel unul dintre obiectivele propuse.
Supervizor din partea Federaţiei Române de Tenis a fost antrenorul federal Radu Bădin, iar rolul de arbitru principal l-a avut clujeanul Ioan Mărginean.
În aceste zile, Irina se află la Bucureşti pentru Campionatele Naţionale ale României, rezervate categoriei de vârstă 16 ani.
Multă baftă Irinei şi, mai ales, un "culoar" favorabil pe tabloul de concurs!