În a doua jumătate a lunii viitoare la Baza Tineretului vor începe noi competiţii de minifotbal. Ediţia de anul trecut a fost un succes din toate punctele de vedere şi, cu trei săptămâni înaintea încheierii înscrierilor, sunt şanse ca la start să se alinieze un număr record de echipe.

Campionatul rezervat amatorilor va fi structurat pe două divizii, A şi B, iar cel al firmelor şi instituţiilor publice, în două sau chiar trei serii, în funcţie de numărul echipelor înscrise până în 15 septembrie, termenul limită pentru confirmarea participării. "Toate echipele care au activat în ediţia trecută au anunţat că se înscriu şi în noul sezon. Până acum avem înscrise 30 de echipe în întrecerea firmelor şi 28 la amatori, dar avem speranţa că numărul va creşte. Campionatul trecut a fost unul reușit. Mă bucură faptul că toate echipele au reușit să încheie competiția și mă bucur că am putut premia toate echipele prezente în campionatele noastre. De remarcat și faptul că au fost echipe care au venit din județ pentru a juca partidele, cum ar fi Holcim Aleșd sau Transilvania Ștei. Nu trebuie trecută cu vederea şi prezenţa echipelor unor instituţii publice, precum Poliţa, Finanţele, Termoficare; Compania de Apă şi Penitenciarul. Ne putem lăuda cu unul dintre cele mai puternice campionate ale firmelor din ţară, mai ales că şase echipe s-au calificat la faza naţională de la Piatra Neamţ", a declarat într-o conferinţă de presă Spiridon Baltsavias, organizatorul campionatelor de la Baza Tineretului.

În noul campionat, echipele bihorene vor avea o motivaţie în plus de a merge mai departe. Turneul final al Campionatului Firmelor va avea loc chiar la Oradea! Întrecerile din Bihor se desfăşoară sub egida Federației Române de Minifotbal, o disciplină în ascensiune, cu 1300 de echipe afiliate.  

Înscrierea la competiţii este gratuită şi se poate face la telefon 0729/351.276. Echipele vor avea de achitat o taxă de 70 lei la fiecare meci.