Cu o întârziere de patru luni, cauzată de pandemia de coronavirus, va demara pe 11 iulie, la Cluj, o nouă ediție a Campionatului Național de fotbal-tenis. În întrecere vor fi angrenate și două cluburi bihorene, Tengo Salonta și Futnet Oradea.

În sezonul 2020 au confirmat participarea campioana națională en-titre Tengo Salonta (seniori şi juniori), JSF Cluj-Napoca, Junii Sătmarului (debutantă în competiţie), Black Hill Vatra Dornei, Rechinii Tehnici Câmpulung Moldovenesc, Olympiakos Rădăuţi, Team Bucovina, Futnet Oradea, Futnet Timişoara şi CS Dumbrăviţa Timiş.

„Cu ocazia turneului vom organiza şi o şedinţă pentru a stabili programul următoarelor etape”, a declarat salontanul Vasile Sorean, preşedintele Asociației Județene de Fotbal-Tenis Bihor.

În ediția trecută, etapa finală a avut loc la Salonta. Pe lângă rundele din campionat, în calendarul intern mai figurează și Cupa României.

Tengo Salonta s-a înscris în competița națională și la categoriile juniori și feminin, o componentă a clubului salontan, Andreea Neag, fiind multiplă medaliată, anul trecut, la Campionatele Europenele de la Szentes (Ungaria).

 

 

.