Pe final de perioadă de transferuri, FC Bihor a mai perfectat o mutare. Liderul seriei a 8-a din Liga a III-a l-a înregimentat pe fundaşul central de 25 de ani Alex-Daniel Băican, fotbalist cu experiență la eşalonului secund.

Născut la Zalău, Băican  are 99 prezențe în Liga a II-a, unde a evoluat ultima dată pentru penultima clasată, CSM Alexandria, în şase jocuri de campionat şi trei de Cupa României. Fundaşul central de 1,85 metri, care poate evolua şi pe ambele benzi în defensivă, a mai jucat în Bihor pentru Luceafărul Oradea, în sezonul 2018/2019. „Este un jucător experimentat la nivelul Ligii a II-a, un jucător cunoscut de publicul bihorean, pentru că a mai evoluat şi la Luceafărul Oradea. Sperăm să fie un jucător util pentru noi, care să aducă un plus de experienţă şi de calitate”, a declarat antrenorul Florin Farcaş.

Alex Băican a mai trecut pe la Unirea Jucu, U Cluj, CFR Cluj U19, Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

Jucătorul zălăuan este al optulea transfer al FC Bihor din această iarnă după Sergiu Ciocan, Adrian Gîdea, Andrei Vînău, Luca Tincău, Krisztian Gagyi, Vlad Gîsă și Ionuț Tănase, cu mențiunea că ultimilor doi li s-au reziliat ulterior contractele din motive personale. În altă ordine de idei, următorul joc de verificare al roș-albaștrilor este programat sâmbătă, 17 februarie, în deplasare cu CSM Olimpia Satu Mare, locul 2 în seria 10 din Liga a III-a.