Oradea are onoarea și privilegiul de a găzdui un super eveniment fotbalistic, cu participarea Naţionalei României din anii 90, Uefantasticii Stelei 2006 şi Prietenilor lui Mihai Neşu. Datorită anvergurii evenimentului "Uniţi pentru Mihai" este necesar să punctăm și să vă aducem la cunoștință unele detalii organizatorice.

În ziua evenimentului, sâmbătă 26 mai, circulația va fi restricționată începând cu ora 12.00 pe următoarele străzi, Ioan Cantacuzino, Traian Lalescu, Sportului, Olimpiadei (cu excepția tramvaiului) și Tudor Arghezi. Recomandăm ca participanții să folosească mijloacele de transport în comun și să evite folosirea autoturismelor personale. Recomandăm ca accesul să se facă din timp pentru a evita aglomerația la intrare în zona stadionului. Pentru prevenirea faptelor antisociale vă rugăm să nu vă lăsați bunurile la vedere. De asemenea conducătorii auto sunt sfătuiți să respecte indicațiile polițiștilor rutieri și să parcheze doar în locurile de parcare special amenajate. Parcarea din strada Cantacuzino va fi închisă, accesul fiind permis doar pietonilor. Pe această cale posesorii autovehiculelor parcate în zona respectivă sunt rugați să își mute autovehiculele provizoriu.

Cinci puncte de acces în arenă

Accesul în incinta stadionului se va efectua prin cinci (5) puncte de acces, trei prin strada Cantacuzino și două prin strada Lalescu. La fiecare punct de acces în stadion se vor afla puncte de comercializare a unor materiale promoționale. Totodată vor exista puncte de comerț cu apă, care va fi oferite spectatorilor în schimbul unei donații de 5 lei. Pentru o mai bună organizare și desfășurare a evenimentului în incinta stadionului vor exista voluntari, care vor avea sarcini bine stabilite, vor oferi ajutor și vor fi plasați strategic.

 Staționarea pe scările de acces dintre sectoare este interzisă. Accesul în incinta bazei sportive cu sticle, umbrele, materiale pirotehnice ori periculoase sunt strict interzise. Accesul cu apă în incinta terenului se va face doar în recipient pahar plastic oferite la punctele de acces cu apă. Accesul persoanelor cu dizabilități se va efectua pe punctul de acces 4 din strada Lalescu, locul destinat pentru vizionare eveniment va fi interiorul terenului de joc, în spatele liniei de margine a terenului de joc din zona intrare poarta A. În ziua evenimentului se vor mai vinde bilete începând cu ora 9, la casa de bilete din strada Cantacuzino, poarta A. Începând cu ora 14.15 în parcarea din strada Cantacuzino va începe sesiunea de autografe în punctul special amenajat, în mod organizat conform indicațiilor Jandarmeriei. Se va suplimenta numărul de toalete și pubele de gunoi ( iglu-uri). În incinta stadionului vor exista urne plasate strategic pentru donații.Vă dorim vizionare plăcută și suntem convinși că veți asista la un spectacol deosebit. UNIȚI PENTRU MIHAI! Vă mulțumim!

Comitetul de organizare