După victoria cu 2-0 din amicalul cu Foresta Tileagd, formația pregătită de Florin Farcaș a pierdut 2-1 (1-1) jocul de pregătire susținut în deplasare cu Gloria Lunca Teuz Cermei, a 10-a clasată din Seria a 4-a a Ligii a III-a.

Pentru a lua cât mai bine pulsul eșalonului al treilea, liderul Ligii a IV-a Bihor s-a „testat” într-un amical cu a 10-a clasată din Seria a 4-a. Desfășurat în localitatea arădeană Cermei, jocul de verificare a fost decis de autogolul marcat în minutul 75 de către fundașul Daniel Stan. Prima repriză s-a încheiat la egalitate, 1-1, după reușitele lui Bogdan Burlă, din minutul 30, pentru gazde, și golgheterul Marius Hosu, în minutul 42, pentru oaspeți. Așa cum se întâmplă în astfel de jocuri, cuplul de tehnicieni Florin Farcaș – Dorin Mihuț au schimbat aproape în totalitate echipa în repriza a doua pentru a putea să-și formeze o opinie cât mai corectă în privința potențialului fiecărui jucător în parte. În acest context evident că au existat momente de joc bune și mai puțin bune care în cele din urmă au dus către acest deznodământ.

Următorul amical al orădenilor se va desfășura sâmbătă, la Sânmartin, în compania echipei Luceafărul Oradea, o altă formație de Liga a III-a.

CAO Oradea a evoluat în următoarele formule: Ghețe – Cr. Copil, D. Stan, Tenche, Ioviță – Iacob, Letan, R. Ardelean, Sg. Ciocan – Blăgea, M. Hosu. Au mai jucat Herman – Man, Panti, L. Popa, D. Jurcă, Balog, Haș, Cherman, D. Costea, Al. Lezeu, V. Dobrescu, B. Jeler. Antrenor: Florin Farcaș.

Gloria Cermei: Dagău – Udrea, R. Iuga, Burlă, Sabău – Ianc, Ciubotariu – Gruiescu, D. Bulza, L. Bodri – Matiș. În partea a doua au mai jucat: Deak – I. Pop, D. Lazăr, Petcuț, Cocină, Djambou. Antrenor: Flavius Moisă.