Stadion: Comunal

Spectatori: aproximativ 100

Marcatori: Țiboc  29, 37, D. Lezeu 34, Alb 66, 90+4 / M. Foghiș 7, Diniș 12, Jula 17

Cartonașe galbene: D. Lezeu, Rusu, Turle, Alb / Tomuțiu

Gloria: Cociu – Sârb, D. Lezeu, Rusu, C. Lezeu, Balint, Turle (19 Ștefaănică), Alb, Iștoc, Țiboc (68 Z. Tamaș), Szekereș (90+Lupău).

Antrenor: Ionuț Cergheș.

Zorile: Halasz – Gemănariu (58 Feneși), Corbu, C. Degău, D. Degău, M. Foghiș, A. Degău, Tomuțiu, Jula, S. Toma, Diniș.

Antrenor: Ioan Horge.

Aarbitri: Adrian Pop – la centru, Andrei Laza și Bogdan Baciu, asistenți.

Observator AJF: Mircea Bărcan.

Unul dintre meciurile „tari” din Liga a V-a, Seria a II-a, s-a jucat pe „Valea Căbeștiului” pe arena „Groapa cu Lei”, cum este cunoscută în Depresiunea Beiușului, între două grupări cu o mare rivalitate pe dreptunghiul verde, dar în care spiritul sportiv a fost întotdeauna pus la loc de cinste.

Această partidă s-a constituit practic într-un adevărat regal fotbalistic (bineînțeles raportându-ne la nivelul în care se desfășoară această competiție), care a făcut o bună propagandă sportului rege. Incredibil, dar adevărat, la orizont după doar 20 de minute „zorile” victoriei se revărsau asupra bunteștenilor, care, după un început debordant, au spulberat pur și simplu „gloria” gazdelor, conducând cu un scor (0-3) practic de... neprezentare! După ce D. Degău (4) a trimis puțin peste bară din poziție ideală, plasa gazdelor a fost scuturată (0-1), prin „latul” lui Foghiș (7) din marginea careului mic, iar la următoarea fază diferența s-a majorat (0-2), prin reușita lui Jula (12). Căbeștenii au mai oferit și un „cadou” oaspeților, prin Cociu, pe care aceștia nu l-au refuzat, iar Jula (17) a îndeplinit formalitatea (0-3). Cine știe ce deznodământ ar fi avut acest meci, dacă după doar patru minute același Jula (21) majora diferența în urma unei ocazii clare de gol, însă așa gazdele au revenit, cât de cât, în joc în urma unei aglomerări în careul partenerului de întrecere, de care a profitat Țiboc (29). Un „eurogol” a reușit D. Lezeu (34), cu un „trasor” de la 30 metri sub bară, care a relansat practic partida (2-3), pentru ca omniprezentul Țiboc (37), prin același procedeu, să fixeze scorul la pauză (3-3). Oaspeții au avut o bună oportunitate prin autorul primului gol al meciului, M. Foghiș (50), care a trimis puțin pe lângă bară, dar Alb (66) a fost mai precis, reuşind să-și aducă echipa în avantaj (4-3). După încă două „șarje” în suprafața adversă, prin Szekeres (71) și Sârb (75), gazdele au început să „rupă” jocul la mijlocul terenului, până înspre finalul partidei, când bunteștenii puteau egala, dar Diniș (89, 90+1) nu a prins cadrul porții din poziții favorabile. La ultima fază a meciului, în urma unei lovituri libere, careul gazdelor a fost luat cu asalt de bunteșteni în speranța egalării, însă mingea respinsă de zid a ajuns până la Alb (90+4), care de la mijlocul terenului a găsit cadrul porții, stabilind scorul final (5-3), a unui meci deosebit de dramatic.