Bihorenii pregătiți de către Gheorghe Ghiț s-au întors acasă fără punct după deplasarea de la Bistrița la finele unei partide în care au irosit câteva ocazii importante.

Prima treime a meciului a fost una echilibrată cu cea mai importantă ocazie de gol consemnată abia în minutul 31. Atunci, bistrițenii, după o combinație între Davordzie și Gondiu, cel din urmă a șutat din întoarcere pe lângă poartă. Imediat Lotus putea deschide scorul dar Vlad Costea a ratat o șansă uriașă după o pasă filtrantă primită de la Gitye. Primul, scăpat singur undeva la 10 metri de poarta adversă, a șutat defectuos peste bara transversală. Coordonatele după care s-a desfășurat prima repriză, cu Gloria având inițiativa dar fără a-și crea situații importante de poartă, s-au păstrat și în repriza secundă. Totuși gazdele au marcat în cele din urmă în minutul 74 prin Carl Davordzie care a finalizat cu gol un șut trimis din întoarcere, de la vreo 15 metri de poartă, după o pasă primită de la Alex Stoica (1-0). În minutul 84 bihorenii puteau egala dar lobul lui Florin Pop, rămas singur cu portarul advers după o deviere cu capul a lui Ioan Hora, a fost scos de pe linia porții de către un fundaș bistrițean. În prelungirile partidei, Lotus a mai avut o șansă să marcheze dar lovitura de cap trimisă de Pintea a fost reținută de portarul Gloriei.

Așadar echipa din Sânmartin a fost învinsă la Bistrița dar datorită corecției severe primite de SCM Zalău la CSM Satu Mare (0-5) a rămas la mâna ei în ceea ce privește calificarea în playoff. Zalău și Lotus, cele două echipe care se bat pentru locul al 4-lea, au fiecare câte 27 de puncte iar în cazul în care această egalitate se păstrează și după ultima etapă, bihorenii vor profita de avantajul rezultatelor directe.

Gloria: Fl. Bodea - A. Manolache, H. Fridrich, P. Copaci. G. Georgescu (86 R. Hasnaș) - A. Țica (61 R. Runcan), S. Luca, B. Vasile, Al. Stoica (75 M. Curtuiuș) - Gh. Gondiu (61 M. Savu), C. Davordzie (86 A. Yameogo). Antrenori: Adrian Falub, Dorel Zegrean și Călin Albuț

Lotus: A. Barabaș - S. Cucu, Al. Pintea, Sg. Oltean, R. Creț - M. Popa, G. Gitye (84 Cr. Copil), Al. Sorian (80 D. Gheban) - Fl. Pop, I. Hora, V. Costea (46 C. Sîrbu). Antrenori: Gheorghe Ghiț, Petru Ardelean, Ciprian Fiter și Nicolae Petre