Calificată la turneul final printre cele mai bune 8 echipe săteşti din ţară, formaţia Sânmartinului a reuşit să prindă podiumul la competiţia organizată de FRF în localitatea Cumpăna din judeţul Constanţa.

Cele opt formaţii participante au fost repartizate în două grupe. Echipa din Sânmartin, condusă de pe margine de Eugen Ilisoi şi Dan Brata şi încurajată din tribună de Radu Bitea, preşedintele AJF Bihor, care a însoţit delegaţia bihoreană, a obţinut două victorii (2-0, cu Turburea din Gorj, şi 2-1, cu Feldioara din Braşov) şi a suferit o înfrângere (1-0 cu Rudeni din Ilfov), palmares care a făcut ca bihorenii să ocupe locul al doilea, calificant în semifinale. În penultimul act al competiţiei, Sânmartinul s-a duelat cu echipa din Ruginoasa (Iaşi). La finele timpului regulamentar scorul a fost 0-0, moldovenii reuşind să câştige cu 3-1 după executarea loviturilor de departajare. În finala mică, bihorenii s-au întâlnit din nou cu echipa din Rudeni în faţa căreia au reuşit să-şi ia revanşa la loviturile de departajare (2-1). La finele timpului regulamentar scorul a fost 2-2. Competiţia a fost câştigată de echipa Ruginoasei care a învins 1-0 în finală pe Cumpăna. Bihorenii, pe lângă medaliile de bronz, s-au întors acasă şi cu un premiu individual, Daniel Moldovan fiind declarat cel mai bun portar al turneului la fel cum se întâmplase şi la faza regională disputată la Prundu Bârgăului. Mai mult, tinerii fotbalişti din Sânmartin au primit invitaţia de a participa la meciul România – Spania din preliminariile Campionatului European.

Echipa din Sânmartin: Luca Hadadea, Mihai Hadadea, Bogdan Creţ, David Maghiar, Marius Haica, David Bala, Damian Haşaş, Filip Vereş, Daniel Moldovan, Eduard Lupu, Narcis Dărăban, Fineas Domocoş, Narcis Bronţ, Patrick Indrie, George Zbârce, Casian Cirtea. Antrenori: Eugen Ilisoi şi Dan Brata.