Luptătorul bihorean Adrian Maxim va urca în ring la gala Golden Fighter Championship, programată la Timișoara, în această seară, de la ora 20.00. Evenimentul va fi transmis în direct de Pro X, iar Maxim îl va înfrunta pe Petru Morari (Republica Moldova) în penultimul duel.

Maxim se va duela cu Morari pentru titlul WKU European la categoria -65 kg, meci programat pe durata a cinci reprize a câte trei minute pe reguli de K1. Cu 16 victorii din tot atâtea partide disputate şi mai înalt cu 10 centimetri decât bihoreanul, Morari este considerat „noua senzație a Chișinăului”. El a luptat atât în meciuri de kickboxing, cât şi de MMA în promoții precum KOK sau Eagles. Un palmares deosebit  şi un stil combativ are, însă, şi Adrian Maxim, care s-a pregătit în ultima perioadă atât la Timișoara, cu luptătorul Adrian Mitu, cât și la Oradea la Sala Fit4U şi la sala din Girişu de Criş, localitatea natală a sportivului. " Este una din cele mai importante lupte din acest an, mai ales că miza este centura europeană WKU.  Deși întâlnesc un adversar tânăr, acestea a mai luptat în gale sonore. Voi da totul pentru a păstra centura în România", a declarat Adrian Maxim.

Gala de la Timişoara, organizată de promotorul Alin Fălcuşan, va cuprinde și o confruntate de kickboxing România – Olanda.