Setea de fotbal de calitate în Bihor este foarte mare, iar entuziasmul celor aproximativ 6000 de spectaori prezenți în tribunele Stadionului Iuliu Bodola sunt cea mai puternică dovadă în acest sens. După calificarea în finala barajului de promovare, Florin Farcaș, antrenorul FC Bihor, a ținut să le mulțumească suporterilor pentru susținere.

Înainte de toate, Florin Farcaș a făcut o carcaterizare sumară a meciului 2 cu ACSO Filiași în care echipa pe care o pregătește nu și-a creat multe mari ocazii dar și-a dominat autoritar adversarul. „A fost un joc cu o miză şi o încărcătură foarte mari. Ştiam că ne aşteaptă un meci destul de greu, pentru că Filiaşiul este o echipă cu cel puţin şapte jucători experimentaţi, care au evoluat la nivel de liga a II-a şi liga I. Eu cred că am controlat jocul de la început până la sfârşit, am dominat, ne-am creat câteva momente periculoase, atât în prima repriză cât şi în a doua. Am încercat să ducem cât mai mult jocul în benzi, pentru că acolo puteam desface, să venim cu centrări în gura porţii. Una peste alta, e bine că am câştigat, iar bucuria este foarte mare că vom juca finala. Am riscat cu Răzvan Gunie pentru că el nu a jucat de foarte mult timp, dar ştiam că este un jucător de explozie şi uitaţi că Dumnezeu a făcut ca el să înscrie. Mă bucur foarte mult pentru el, dar aş vrea să mulţumesc şi publicului care a fost extraordinar. Sincer, nu am mai văzut un asemenea public de când am fost în Liga I. Nici când am fost în Liga a II-a nu a fost aşa publicul. A fost un entuziasm deosebit, au cântat şi ne-au încurajat continuu. Pentru aceasta le mulţumim şi le dedicăm această victorie. De asemenea, îi asigurăm că vom face tot ce depinde de noi pentru a promova în Liga a II-a”, a declarat, după joc, Florin Farcaș, antrenorul principal al echipei FC Bihor.

„Chiar au fost al 12-lea jucător”

Președintele grupării orădene a apreciat la rândul său suportul deosebit oferit de publicul prezent în tribune. „În primul rând, vreau să felicit suporterii, orădenii şi bihorenii care au fost alături de echipă, chiar au fost al 12-lea jucător. Au fost alături de echipă, au susţinut echipa şi de foarte multă vreme la Oradea nu am avut o aşa mare susţinere. Sigur, au fost acele meciuri din cupă, cu FCSB şi Dinamo, dar acum am simţit suporterii şi oamenii cu adevărat alături de echipă. Pentru aceasta, vreau să le mulţumesc şi sunt convins că vor fi alături de echipă şi la finala cu Ghiroda când, de asemenea, ne dorim să avem un stadion plin şi să ne bucurăm alături de echipă”, a declarat George Tătar, preşedintele clubului FC Bihor.