Rivale în lupta pentru promovare FC Bihor şi Poli Timişoara se întâlnesc sâmbătă, de la ora 18.00, pe Stadionul Iuliu Bodola, pentru a cincea oară în această stagiune a Ligii a III-a, în etapa 8, penultima din faza play-off. 

Meciul nu are miză deosebită, în condițiile în care ambele formații sunt sigure de prezența în semifinalele barajului de promovare, dar poate cântări mult în plan moral pentru jocurile eliminatorii, mai ales că FC Bihor și Poli se pot reîntâlni în finala pentru un loc în eșalonul secund!

În această ediţie de campionat, orădenii și timișorenii au fost protagoniștii unor dueluri încheiate cu rezultate strânse, trei terminate la egalitate (1-1, 1-1, 0-0) și unul, ultimul joc direct, fiind câștigat de roș-albaștri în deplasare (1-0).

Dacă în etapa precedentă, ambele formații au mizat mai mult jucători care au evoluat mai puțin sau deloc în campionat, de această dată este de așteptat să alinieze formulele de bază într-un veritabil test pentru baraj. E tot mai clar că în semifinale FC Bihor va da peste a doua clasată din seria 7, ACSO Filiași (48 puncte), cinci mai multe decât ocupanta locului 3, CSM Deva, în timp ce Poli va juca împotriva ocupantei primului loc, CSC Ghiroda și Giarmata Vii (52 puncte), învingătoarele din dubla manșă (22-25 mai), urmând să joace tur-retur (1-5 iunie) pentru promovarea în Liga a II-a.

Clasament

1. FC Bihor          7       5       2       0       13-2  63

2. Poli Timișoara 7       3       3       1       10-7  51

---------------------------------------------------------------------------------

3. Peciu Nou       7       1       1       5       6-11  40

4. Phoenix Buziaș7      1       2       4       8-17  37

Tot în etapa a 8-a se mai dispută jocul Phoenix Buziaș - CSC Peciu Nou, vineri, de la ora 18.00.