Dacă în prima echipă îşi fac greu loc, preponderent în perioadele precompetiţionale, juniorii de la FC Bihor sunt solicitaţi totuşi la loturile naţionale. Nu mai puţin de opt componenţi ai Centrului de Copii și Juniori au fost convocați la o acţiune a selecţionatei "Under 18".

Premieră pentru clubul orădean

După ce în urmă cu aproape două săptămâni Adrian Petricău, Valentin Petricău, Sergiu Mune, Cristopher Sas și Andrei Ludușan au fost prezenţi la lot, aceştia au primit recent alte telegrame de convocare. Până la sfârşitul săptămânii se vor pregăti la Mogoşoaia, acolo unde au ajuns alţi trei juniori de la FC Bihor, Coriolan Chiș, Ionuț Ban și Iulian Cuc. Toţi participă la trialuri pentru completarea lotului "U 18". Este pentru prima dată în istoria recentă a clubului FC Bihor când opt jucători sunt convocați la loturile naționale de juniori. "Munca acestor copii, a antrenorilor și a șefului Centrului de Copii și Juniori de la club este de apreciat și lăudat. Urmează ca la nivelul clubului, noi să avem grijă de ei, să-i promovăm încet atât la echipa a doua, cât și la prima echipă", a comentat președintele clubului FC Bihor, Viorel Nemeș.

Amical cu Millenium Giarmata

În altă ordine de idei, FC Bihor joacă astăzi un nou meci de verificare. După "dubla" cu Crişul Sântandrei, câştigată cu 2-0 şi 5-0, echipa orădeană întâlneşte un adversar ceva mai bine cotat, Millenium Giarmata, care sezonul trecut a ratat de puţin promovarea în liga secundă. Partida de pe Stadionul "Iuliu Bodola" va începe la ora 18.00.