În cadrul unei conferinţe de presă în care s-a vorbit despre debutul în competiţiile interne, Şerban Sere, directorul CSM Oradea, a făcut cunoscut numele unuia dintre cei mai importanţi sponsori. Din acest an echipa de baschet, campioana ţării, va fi sprijinită financiar de către Superbet, liderul pieţei locale de pariuri sportive.

„În acest sezon ni s-a alăturat un nou partener important, un sponsor principal. Este vorba despre Superbet. O companie care a decis să își alăture numele lângă clubul nostru. Este un brand campion, fiind lider pe piața online la pariuri sportive. Le mulțumesc pe această cale că ni s-au alăturat. Superbet va figura pe echipamentul de joc, atât în competițiile interne, cât și în cupele europene”, a declarat directorul CSM Oradea.

Buget de peste 1 milion de euro la baschet

Tot cu acest prilej Şerban Sere a vorbit despre finanţarea echipei de baschet, dar şi a secţiilor de polo şi handbal masculin. „Nu am făcut niciodată public și nu am vorbit prea mult despre acest lucru, dar cred că este un moment oportun să o facem acum. Avem 37 de parteneri la ora actuală. Nu este un lucru tocmai ușor de realizat în zilele noastre. Aceste parteneriate ne conferă liniște și posibilitatea de a privi în liniște și cu încredere spre viitor. Acești parteneri privați, împreună cu ceea ce obținem din venituri proprii, asigură 75-80% din bugetul echipei de baschet. Bugetul echipei de baschet este undeva la 1-1,1 milioane euro pentru sezonul 2019/20. Cu siguranță suntem una dintre echipele de top ale României cu acest buget. Nu suntem locul 1, dar cu siguranță ne aflăm între primele. Bugetul echipei de polo este aproximativ jumătate din cel al baschetului. Cel al echipei de handbal este undeva la 20-30%”, a afirmat conducătorul clubului orădean.