După o perioadă de 10 zile în care s-a pus accent pe pregătirea fizică, handbaliştii orădeni au disputat o dublă amicală în compania prim-divizionarei Minaur Baia Mare (locul 9). La capătul unor partide în care s-au înscris multe goluri, bihorenii au pierdut la diferenţe rezonabile 44-38 şi 32-27, având în vedere contextul şi eşaloanele din care fac parte cele două formaţii.

Un real câştig pentru CSM Oradea la capătul acestei duble amicale este tânărul de 20 de ani, Tudor Botea, coordonator de joc, transferat tocmai de la Minaur şi care în primul meci a marcat cel mai multe goluri (9) pentru formaţia pregătită de Sebastian Tudor. Botea a fost adus la Oradea pentru a suplini plecarea căpitanului Cosmin Liberţ, care s-a transferat la CSU Târgu Jiu, principala pretendentă la câştigarea Seriei B din Divizia A. După cum se poate observa, în ambele partide s-au înscris foarte multe goluri. Situaţia este explicabilă, ambele echipe fiind preocupate în principal de faza de atac după perioada de acumulări fizice.

În cea de-a doua partidă, principalul realizator al orădenilor a fost extrema Bogdan Munteanu, autorul a 8 goluri. Acesta a fost secondat de acelaşi

Tudor Botea cu 6 goluri care a demonstrat încă o dată că Sebastian Tudor are „ochi” în ceea ce priveşte selecţia jucătorilor de valoare.

Următorul amical pe care CSM Oradea îl va disputa va fi tot în compania unei echipe din Liga Naţională. Este vorba despre Politehnica Timişoara, nimeni alta decât ocupanta locului al doilea după 15 etape disputate. Partida se va disputa sâmbătă, 20 ianuarie, în oraşul de pe Bega.