Şi pe final de an, Asociaţia Judeţeană de Handbal (AJH) Bihor vine în întâmpinarea echipelor juvenile orădene cu două turnee. Zilele trecute a organizat în sala de sport din Paleu Cupa „1 Decembrie” la junioare III, iar sâmbătă Cupa „Moş Nicolae” la sala de sport a Şcolii Dacia.

Competiţia de la Paleu, organizată în colaborare cu DJST Bihor, a reunit patru echipe: HC Motogna Zalău (antrenoare, Valeria Motogna), AS Triumph Oradea (antrenori Devid Munea şi Cipriana Petric), Atletic Satu Mare şi Alpha Oradea (antrenoare, Ramona Tăutu), aceasta fiind şi ordinea în clasament. Toate echipele au fost răsplătite, însă, cu trofee, diplome şi mingi. Festivitatea de premiere a fost oficiată de Vilma Jakob, secretarul AJH Bihor.

Au mai fost acordate şi premii speciale pentru cel mai bun portar -  Giulia Chiş, golgeter - Diana Sălăjan (HC Motogna Zalău) şi cea mai tehnică jucătoare - Andreea Bodea (Triumph Oradea).

Urmează Cupa „Moş Nicolae”

Sâmbătă va veni rândul jucătoarelor născute în 2009 şi mai tinere să aibă parte de o competiţie. La Cupa „Moş Nicolae” vor fi prezente AS Triumph Oradea, HC Motogna Zalău şi Atletic Satu Mare, care vor juca fiecare cu fiecare. Turneul va începe de la ora 10.00, fiind organizat de AJH Bihor şi AS Triumph Oradea. „Ne bucurăm că avem ocazia de a oferi şi celor mai mici prilejul de a disputa jocuri, fapt care îl vom permanentiza şi pe parcursul anului viitor. În prag de Sărbători de Iarnă, dorim iubitorilor handbalului şi celor implicaţi în acest fenomen un an 2020 cu multe reuşite şi satisfacţii", a afirmat Pavel Mercea, preşedintele AJH Bihor.