Echipa de fotbal feminin a disputat, în intervalul 2-4 mai, două jocuri din cadrul campionatului Seriei a II-a din Liga a II-a.

Fetele pregătite de Csaba Ficuţ au câştigat disputa de pe propriul teren, o restanţă contând pentru etapa a 9-a susţinută în compania echipei Venus Maramureş, formaţie aflată pe penultimul loc. Prin golurile marcate de către Georgiana Goga (2), Kósa Szandi (41 şi 82), Sporting Lugaş a dispus de băimărence cu scorul de 3-2 (2-2). Acest succes, al 5-lea din actuala stagiune, a făcut ca formaţia bihoreană să urce pe locul al 4-lea. La doar 2 zile distanţă, pe 4 mai, Sporting Lugaş s-a deplasat la Craiova, unde a înfruntat Luceafărul Filiaşi, a treia clasată. Cum era de aşteptat, având în vedere deplasarea lungă după un joc disputat cu doar două zile mai devreme, dar şi faptul că formaţia olteană încă păstrează şanse la promovare, bihorencele n-au emis prea mari pretenţii, pierzând duelul cu 5-1 (1-0). Antrenorul oaspetelor nu a contat pe cel mai bun unsprezece la acest joc printre altele, în poartă fiind folosită Maria Iviniş, o jucătoare de doar 15 ani. Golul de onoare a fost înscris de către Debora Dărăban, în minutul 53, cu un şut spectaculos de la 25 de metri. ,,Am avut o deplasare lungă şi obositoare. Îmi pare rău că nu am putut alinia primul 11. Poate atunci alta era soarta celor 3 puncte puse în joc. Sunt foarte mândru de fetele mele care, în ciuda greutăţilor pe care le avem, sunt ambiţioase şi foarte sufletiste", a declarat Csaba Ficuţ, antrenorul echipei.

Într-o altă ordine de idei, cea de-a doua echipă a clubului, angrenată în campionatul Seriei a 3-a din Liga a III-a, a învins 7-2 (5-0) pe Juventus Timişoara prin golurile înscrise de Jozefinne Schuster 2 şi 85 (pen.) şi Alexandra Pantea 5, 15, 35, 38 şi 80. În ciuda acestui succes, Sporting Lugaş 2 continuă să se menţină pe ultimul loc al clasamentului cu 4 puncte adunate după 8 etape disputate.