Echipa de polo pe apă CSM Oradea dispută două meciuri din Superliga Naţională de polo în cursul acestei săptămâni. Ambele se vor desfășura la Bazinul Olimpic Ioan Alexandrescu.

Poloiştii pregătiţi de de Ciprian Cîmpianu și Christian Sandor vor avea de îndeplinit o formalitate în această seară, de la ora 19.30, cu Politehnica Cluj-Napoca, pentru ca vineri, de la ora 19.00, să aibă un meci cu un grad de dificultate mai ridicat, împotriva lui Dinamo București. În ultimul meci direct cu dinamoviştii în grupele Cupei României, orădenii au evitat înfrângerea în penultima secundă (7-7). Intrarea este liberă la ambele jocuri.

Partida cu Dinamo este ultima repetiţie înaintea meciului retur de miercuri, 8 februarie, de la ora 17:00, cu cu Panionios GSS, din sferturile de finală LEN EuroCup. În tur, grecii s-au impus cu scorul de 10-5. Partida se va desfășura tot la Bazinul Olimpic Ioan Alexandrescu, iar accesul se va face pe bază de bilet. Costul unui tichet este de 20 lei pentru adulți, respectiv 5 lei pentru elevi.