Formația bihoreană de fotbal care activează la nivelul Ligii a 4-a și-a început seria jocurilor de verificare cu o dublă amicală disputată în Ungaria, la Bekescsaba.

A fost vorba despre două jocuri disputate pe parcursul a doar 50 de minute fiecare tocmai pentru a putea fi comasate într-o unică deplasare. Adversarele formației bihorene au fost echipele Előre Békéscsaba II (Liga 4, locul 5) și Nagyszénás SE (Liga 4, locul 6) și pe fiecare dintre acestea CAO a reușit să le învingă cu același scor, 2-0. În prima partidă, cea disputată în compania „satelitului” echipei Előre Békéscsaba au marcat pentru bihoreni jucătorii Waritz Ákos, în minutul 4, și Pohl Roland, în minutul 39. În acest meci, CAO a evoluat în următoarea formulă: M. Reynolds - D. Pop, Ov. Ienciu, S. Mîndrilă, V. Naghi - A. Haș, R. Pohl, R. Ardelean - R. Gergely, A. Waritz, M. Joseph.

În jocul al doilea, alb-verzii au dispus de Nagyszénás cu același scor prin golurile înscrise de Sergiu Ciocan, în minutul 2, și Marcel Joseph, în minutul 15. Antrenorul Imre Lukacs a utilizat următoarea formulă de joc în această confruntare: C. Har - L. Mănoiu, Del Piero, D. Guppy, M. Abagiu - Cr. Jurcuț, S. Zádori, Ed. Tămaș (25 Fl. Vesa) - R. Gergely (25 M. Vesa), M. Joseph (25 A. Șut), Sg. Ciocan.

Următorul meci de pregătire al CAO se va disputa sâmbătă, 17 februarie, de la ora 13.30, pe terenul sintetic din incinta Bazei Tineretului din Oradea, în compania formației CS Socodor, penultima clasată din Seria 8 a Ligii a III-a.