Un component al CA 1910 Oradea, Raul Clemeniuc, şi un altul care aparţine de clubul orădean, Patrik Jason Vescan-Kodor, împrumutat momentan la Sport Team Bucureşti se află în această perioadă în Italia la invitația clubului FC Torino pentru un stagiu de pregătire până în 12 decembrie.

 

Cei doi juniori au ajuns în Italia prin intermediul agentului FIFA orădean Cătălin Sărmășan. Raul Mihai Clemeniuc (15 ani, foto) joacă atacant, iar în tur a evoluat pentru CAO 1910 Oradea II, în Liga a IV-a, marcând de două ori în 6 meciuri. Raul a început fotbalul la FC Bihor, pentru ca apoi să joace la CSM Oradea, LPS Bihorul, iar din vară, la CAO 1910.

Tot atacant evoluează şi Patrik Jason Vescan-Kodor (1,90 m), născut tot în 2006, junior cu dublă cetățenie, româno-australiană. Vescan-Kodor a jucat la Dinamo București, iar în vară a semnat cu CAO și a fost împrumutat la Sport Team București.

La nivel juvenil în cadrul clubului FC Torino, locul 13 în Serie A, se regăseşte un român, Alexandru Andrei Capac, un atacant care activează la echipa U17.