Pe lângă succesele din ring, luptătorul bihorean Adrian Maxim a mai avut recent un motiv de satisfacţie.  Sportivul în vârstă de 29 de ani a fost declarat cetăţean de onoare al comunei Girişu de Criş în cadrul unei festivităţi organizate la căminul cultural din localitate.

Campion naţional de kick-box, Adrian a cucerit şi centurile „All Fight System Organisation” (AFSO) şi „Internațional Fight Sport Asociation” (IFSA), iar în China este câştigătorul promoţiei Wu Lin Feng (WLF). "Adrian Maxim este originar din comuna Girişu de Criş şi ne-am gândit să-l recompensăm pentru faptul că atunci când urcă în ring poartă însemnele comunei noastre. Ne mândrim cu el pentru că reprezintă cu cinste Girişu de Criş peste tot pe unde luptă, fie că e China sau Statele Unite ale Americii. Am considerat că merită acest titlu”, a  comentat primarul Ioan Paşca.

Adrian Maxim se pregăteşte intens pentru o gală din China, unde va lupta pe 4 noiembrie. "Sunt onorat să primesc această distincție şi vreau să mulțumesc în mod special domnului primar Ioan Paşca şi tuturor consilierilor din Girişu de Criş. Pe viitor îmi doresc să-i fac la fel de mândri prin tot ceea ce fac atât în ring’, cât şi în afara ringului”, a afirmat luptătorul.