Poloiștii de la CSM Oradea își joacă în această seară, cu începere de la ora 20.30, la Bazinul Dinamo, șansa de a fi una dintre primele două echipe ale țării. Un eventual eșec ar reprezenta un sezon ratat pentru o formație care de foarte mulți ani este obișnuită cu primele două trepte ale podiumului Superligii Naționale.

Cu toate că mai mulți jucători ai CSM Oradea se arătau a fi optimiști înaintea acestei semifinale cu Dinamo București iată că realitatea i-a contrazis, CSM Oradea chinuindu-se efectiv să rămână în această serie semifinală după un meci 2 decis în favoarea sa doar după executarea loviturilor de departajare. Faptul că în această lună bucureștenii au învins Oradea de două ori, iar în singura înfrângere au cedat doar după executarea penalty-urilor vorbește despre momentul excelent în care se află formația din Capitală. Din păcate însă nici de această dată Ciprian Cîmpianu, antrenorul CSM Oradea, nu va putea conta pe muntenegreanul Filip Gardasevic, cel mai valoros jucător al echipei, acesta urmând să ișpășească cea de-a treia etapă de suspendare din cele 4 încasate după meciul cu Dinamo din returul sezonului regulat al Superligii Naționale. În același timp subliniem încă o dată acest miracol, dacă ne este permis să îi spune așa referindu-ne la Dinamo, formație care în jurul unor titani precum Cosmin Radu și Dragoș Stoenescu, ambii cu vârste de peste 40 de ani, a creat o echipă tânără care este aproape de calificarea în finala Superligii, joc decisiv pe care îl dispută în propriul bazin.

Steaua e deja în finală

Așadar scorul general în semifinala dintre CSM Oradea și Dinamo București este 1-1, iar partida din această seară va decide formația ce se va alătura echipei Steaua Bucrești în ultimul act al competiției. Echipa de polo a clubului sportiv militar s-a calificat în finala Superligii Naționale după ce a trecut de Rapid București, în semifinale, cu scorul general de 2-0. Ultimul act al competiției se va desfășura după sistemul „cel mai bun din cinci partide”.