CSM Digi Oradea mai are un pas până la finala Superligii Naţionale de polo. Campioana ultimilor nouă ani poate pătrunde în ultimul act în această seară după meciul 3 al semifinalei cu Dinamo Bucureşti, după ce a câştigat primele două partide de la Oradea. Partida va începe la ora 18.15 şi va fi transmisă de Digi Sport 4.

În bazinul propriu, orădenii s-au impus în ambele partide, dar mai strâns decât se anticipa, mai ales în cea de-a doua, adjudecată cu 12-10, după o revenire puternică în ultima repriză. Prima întâlnire a fost câştigată de echipa antrenată de Kadar Kalman cu 10-6. La formaţia orădeană nu vor evolua juniorii Remeş, Kovats, Szabo I., aflaţi cu naţionala under 19 la Baku (Azerbaidjan) pentru turneul preliminar al Campionatului European, în care vor juca împotriva Elveţiei (astăzi), Moldova (6 mai) şi Azerbaidjan (7 mai). În lotul de juniori se mai află şi patru poloişti de la Crişul: Gavriş, Dobre, A. Alexandrescu şi Drăghici.

Pentru dinamovişti, această partidă are caracter decisiv, pentru că seria

se dispută în sistemul cel mai bun din cinci meciuri. Doar în eventualitatea unui succes al gazdelor, meciul 4 s-ar desfăşura la București, mâine, la ora 18.15. În cazul în care ar fi nevoie de un nou joc, acesta ar fi programat la Oradea.

În cealaltă semifinală se dueleză Steaua București și Sportul Studențesc Corona Brașov, scor 2-0 după primele două jocuri încheiate cu 13-7 şi 12-6. Meciul 3 are loc astăzi la Braşov, de la ora 17.00 (Digi Sport 4).