Weekend-ul trecut a adus mare bucurie în inimile copiilor care formează echipele Under 6 ani ale clubului Dinamic Oradea, prin participarea la primul lor turneu de fotbal. 

Luându-și în serios rolul în cadrul echipelor, grupa U6 a clubului, pregătită de Ovidiu Silaghi și Cristian Mureșan, a pornit la drum spre județul Mureș, unde a avut loc Cupa Municipiului Reghin. A fost primul lor turneu, în cadrul căruia au participat la meciuri foarte disputate alături de echipe puternice, precum Vulturii Târgu Mureș, Unirea Ungheni, Marosvasarheyi FC, Optimum Alba Iulia, Galactic Bistrița, CSM Avântul Reghin, Best Kids Reghin, A&A Târnăveni. Echipele clubului orădean au câștigat, pe lângă medalii și cupe, experiența participării la un turneu de fotbal care unește și clădește spiritul de echipă, au petrecut momente pline de entuziasm și emoție specifice vârstei, au experimentat disciplina și rigorile unei competiții adevărate, dar au legat și prietenii frumoase. Entuziasmul acestora nu se va opri aici, deoarece viitorul promite numeroase participări la nivel național la categoria 2018 pentru acești micuți fotbaliști de care cu siguranță vom mai auzi: Chișvasi Victor, Grec Giorgio, Vlad Popa, Berinde Mihai, Bodea Nicolas, Apetri Andreas, Ureche Mihai, Bejan Mario, Bradea Alexandru, Avram Rareș, Olău Ștefan.

Clubul Dinamic Oradea încearcă să ofere copiilor, prin fotbal, o educație și o conduită sănătoasă în societate, experiențe de neuitat prin participarea la meciuri, turnee și cantonamente, astfel încât să se bucure de o viață sănătoasă și echilibrată prin sport, baza viitorului performer, totodată, clubul livrând viitorii jucători în cadrul clubului LPS Bihorul, cu care colaborează pentru formarea grupelor de performanță în fotbal.