Tânărul fotbalist, în vârstă de 20 de ani, a evoluat ultima dată pentru prim-divizionara Academica Clinceni unde probabil va rămâne sub formă de împrumut după ce a fost transferat de formația patronată de Gigi Becali.

Fotbalist impresariat de către Cătălin Sărmășan, Adrian Șut a atras atenția de mai multă vreme echipei din Capitală al cărei antrenor, Bogdan Andone, și-a dat acordul pentru a fi adus la FCSB. Astfel, Adrian Șut devenit al doilea fotbalist bihorean din lotul vicecampioanei, celălalt fiind atacantul Ioan Hora. Șut evoluează pe postul de mijlocaș și este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la suma de 225.000 de euro. Tânărul fotbalist este originar din Cociuba Mare unde a a evoluat pentru Izvorul. În scurta sa carieră acesta a mai trecut pe la CF Liberty Oradea, LPS Bihorul și Academica Clinceni, ilfoveni pentru care a evoluat ca titular și a înscris un gol în poarta Universității Craiova, în prima etapă.

Un alt „lepesist” în Liga I

Într-o altă ordine de idei, Cristian Costin, fostul jucător al CF Liberty Oradea și LPS Bihorul, a evoluat pentru a doua oară ca titular în Liga I pentru FC Voluntari. Născut pe 17 ianuarie 1998, Cristian Costin a fost utilizat de către Cristiano Bergodi pe postul de mijlocaș dreapta pe toată durata partidei pierdute de ilfoveni cu 4-1 în deplasare cu FC Botoșani.