Clubul salontan Basti Box a avut 7 reprezentante la Cupa României pentru cadete, junioare, tineret și senioare, competiție care s-a desfășurat recent în Sala Transilvania din Sibiu. Fiecare dintre aceste sportive care au urcat în ring s-a întors acasă având la gât câte o medalie.

Performera delegației salontane a fost Roxana Hamza (51 kg), cea care este și componentă a lotului național. Pugilista, care s-a luptat la categoria tineret, și-a câștigat toate cele trei meciuri înainte de limită adjudecându-și astfel medalia de aur la Cupa României. Medalii de argint au obținut Andreea Ilie (69 kg) la senioare (elită), Diana Anton (59 kg), aflată la primul an la cadete și la prima participare, și Marina Gogan (44,5 kg). Pe treapta a treia a podiumului au urcat Bianca Bara (52 kg), Daiana Andor (60 kg), la junioare, și Andrea Mihuț (46 kg), la cadete. „Sunt rezultate foarte bune. Roxana Hamza a boxat excelent și nu a dat drept de apel nimănui, toate cele trei victorii fiind înainte de limită. Diana Anton a făcut o impresie foarte bună la prima ei participare. Andreea Ilie a confirmat că este în continuare la un nivel bun și este prima medalie la senioare pentru clubul nostru. Marina Gogan a coborât la o categorie mai mică, dar și-a trecut în palmares o nouă medalie. Daiana Andor, Bianca Bara și Andrea Mihuț sunt fete muncitoare și sunt ferm convins că vor obține pe viitor rezultate și mai bune. Mulțumim sponsorilor care ne sprijină în activitatea pe care o depunem. Având în vedere că astăzi este 8 martie, transmit un la mulți ani tuturor doamnelor și domnișoarelor”, a declarat antrenorul Sebastian Silghi.
La Cupa României au fost prezenți și doi arbitri bihoreni, Raul Bara, arbitru național, și Radu Pleș, arbitru internațional. Radu Pleș a fost declarat cel mai bun arbitru al competiției.