CSM Oradea organizează un nou turneu de tenis în incinta Bazei Sportive „Antonio Alexe”. Competiția, care se va desfășura în perioada 25-29 ianuarie, se adresează categoriei de vârstă 12 ani, băieți și fete.

Întrecerea, care face parte din calendarul oficial al Federației Române de Tenis, este de categorie A și se va desfășura pe suprafețe diferite. Băieții vor juca pe ciment în timp ce fetele vor evolua pe zgură. Se vor organiza competiții de 32 pe tabloul principal, la simplu, respectiv 16, la dublu, atât la masculin, cât și la feminin. Datorită participării numeroase, prima zi a concursului va fi destinată jocurilor de calificare. Arbitrul principal al turneului va fi Ioan Mărginean (Cluj-Napoca) în timp ce Elek Benedek (Odorheiu Secuiesc) va fi arbitrul secundar. Directorul de concurs va fi Nicușor Vașadi.

Într-o altă ordine de idei, de astăzi și până duminică, orașul nostru va fi locul unde se va desfășura școala de arbitraj pentru arbitri naționali la care vor participa „cavaleri ai fluierului” din București și Timișoara.