Președintele CS TC „Iris” Ștei, Călin Bara, a fost din nou în prim planul unor evenimente derulate în Depresiunea Beiușului, datorită organizării  unui puternic turneu de tenis de câmp, categoria I, dotat cu „Cupa Iris”, ajuns la a XIII-a ediție.

Cele patru terenuri cu zgură ale CS TC „Iris” Ştei au găzduit, în perioada 9-12 octombrie, turneul de tenis de câmp, categoria I-a, inclus în calendarul Federaţiei Române de Tenis (FRT), dotat cu „Cupa Iris” Ştei, ediţia a XIII-a. Supervizor din partea FRT a fost arbitrul internațional Gheorghe Schipor, din Timișoara. La acest adevărat eveniment de la poalele Munților Apuseni echipa gazdă, CS TC „Iris” Ștei, pregătită de antrenorul Călin Bara, a aliniat la start următorii jucători: Andrei Tulbure, Ianis Țigan, Ștefan Toth, Luca Tulvan, Bogdan Mone, Denis Țigan, Carina Palcu, Briana Cadar, Iulian Sere, Luca Cupa, Cătălin Alex Laza. Au mai fost prezenți tenismeni din Oradea, Cluj Napoca, Satu Mare, Baia Mare, Timișoara, Zalău. În urma unor meciuri deosebit de disputate, bihorenii au invadat podiumul, iar clasamentele finale au avut următoarea configurație:

 

10 ani băieți

1.  Ianis Szekely - CS Marc Tenis Cluj

2.  Matei Almăjan - Sport Fun Timișoara

3.  Vlad Roman - CS 4 For Satu Mare

4.  Andrei Tulbure - CS TC „Iris” Ștei

 

12 ani fete

1.  Patricia Irimieș - Napoca Tenis Club

2.  Daria Frățilă - CSM Oradea

3.  Alexia Mudura - CSM Oradea

4.  Antonia Biro - Palatul Copiilor Zalău

 

12 ani băieți

1.  Bogdan Silaghi - CSM Zalău

2.  Cristian Buibaș - Sănătatea Oradea

3.  Andrei Cuc - TC Satu Mare

4.  Andrei Morar - Napoca Tenis Club

 

14 ani fete

1.  Daiana Ungur - CSM Oradea

2.  Sonia Fluieraș - CSM Oradea

3.  Ilaria Alexa - Sănăntatea Oradea

4.  Sofia Catana - Sănătatea Oradea

 

14 ani băieți

1.  Haris Kopanyi - CSM Oradea

2.  Alex Buibaș - Sănătatea Oradea

3.  Octavian Pușcaș - Star Baia Mare

4.  Cătălin Alex Laza - CS TC „Iris” Ștei

 

Ca de obicei, pentru buna desfăşurare a acestui turneu, implicarea autorităţilor locale, reprezentată de ing. Iulian Balaj şi ec. Marius Cioară, primarul, respectiv viceprimarul oraşului Ştei, a fost una deosebit  de consistentă. Sponsorii turneului au fost Primăria și Consiliul Local Ștei, Pensiunea Premier, Restaurant Amicii și CS Tenis Club „Iris”. Pe toată durata turneului au fost respectate restricțiile medicale, iar accesul publicului a fost interzis.