Încet-încet şi echipele din fotbalul judeţean îşi reiau pregătirile pentru retur. Marţi seara, s-a reunit CAO 1910 Oradea la Stadionul "Iuliu Bodola".

 

La prima şedinţă de pregătire din 2019 condusă de antrenorul principal Florin Farcaş  şi secundul Dorin Mihuţ au fost prezenţi 21 de jucători. Deocamdată, singura noutate este atacantul Bogdan Laslău (23 ani), de la CS Săcueni, autor a patru goluri în prima parte a campionatului. Pe lângă antrenamentele pe plan local, echipa orădeană are prevăzute şi o serie de jocuri amicale cu grupa de juniori A de la CSM Oradea (26 ianuarie), Universitatea Oradea (2 februarie), ACS Dumbrăviţa (6 februarie), LPS Bihorul Oradea (9 februarie), Luceafărul Oradea (16 februarie), Crişul Sântandrei (20 februarie), Unirea Livada (23 februarie), Viitorul Borş (2 martie).

Nou promovată în Liga a IV-a, CAO iernează pe locul 2, la patru puncte de liderul CSC Sânmartin. "Obiectivul pentru retur rămâne acelaşi: locurile 1-4. Încercăm să avem prestaţii şi rezultate cel puţin la nivelul celor din tur. De asemenea, ne dorim ca jucătorii tineri să progreseze. Nu în ultimul rând, dorim să dăm prilejul juniorilor din cadrul CSM Oradea să activeze la nivel de seniori",a afirmat antrenorul principal Florin Farcaş.