Atunci când evoluezi cu penultima clasată, tu fiind liderul campionatului, trebuie să îţi pui doar problema scorului cu care învingi. Dar cum handbaliştii pregătiţi de George Tăutu au făcut-o nefăcută tot la Timişoara, cu echipa Centrului Olimpic de Juniori, parcă nu îţi vine să te pronunţi decisiv în privinţa deznodământului unui meci care, teoretic, nu trebuie să ridice nicio problemă. Partida se desfăşoară astăzi, de la ora 15.30, în Sala Constantin Jude din Timişoara.

Partida, care contează pentru etapa a 18-a din Seria D a Diviziei A, are o favorită certă în CSM Oradea. Bihorenii vin la acest joc după 12 victorii, o remiză şi 2 înfrângeri în timp ce gazdele au doar un succes şi un rezultat de egalitate în cele 14 meciuri disputate până acum, bilanţa care le plasează pe locul al 6-lea, penultimul, la egalitate de puncte cu Beldiman Arad, ultima clasată. În runda precedentă, Oradea a învins 40-33 acasă pe Unirea Sânnicolau Mare în derby-ul campionatului în timp ce bănăţenii au fost învinşi la 6 goluri diferenţă (36-30) în deplasarea de la Craiova cu Universitatea. Aşadar există toate premisele pentru ca orădenii să-şi treacă în cont cel de-al 13-lea succes stagional.

Celelalte jocuri ale rundei sunt: Beldiman Arad – U Cariova şi Unirea Sânnicolau Mare – CSU Târgu Jiu. CNOPJ Timişoara va sta.