Handbaliştii orădeni au pierdut jocul din şaisprezecimile Cupei României disputat în deplasare cu CSU Piteşti fiind astfel eliminaţi din competiţie. Gazdele s-au impus cu 28-26 după ce la pauză erau conduse cu 16-13.

După handbalistele de la CSU Oradea, care au fost eliminate de CSU Reşiţa, iată că şi băieţii pregătiţi de George Tăutu au părăsit competiţia KO. La fel de inexplicabil este şi eşecul lor precum cel al fetelor, ambele echipe orădene înfruntând adversari abordabili. Mai mult, roş-albaştrii şi-au creat, în Sala Sporturilor „Trivale”, un avantaj de trei goluri după 30 de minute în faţa unei echipe în care, după cum anticipam, cel mai strălucit jucător a fost Elvis Acsinia (12 goluri), fostul component al CSM-ului. Nimic nu anticipa ceea ce avea să se petreacă după pauză când situaţia s-a schimbat radical. Gazdele au evoluat aproximativ în aceeaşi notă, dar orădenii au fost de nerecunoscut, cel puţin pe faza de atac. Echipa cu cea mai prolifică ofensivă din Seria D a Diviziei A a înscris doar 10 goluri în 30 de minute unui adversar care ocupă locul al treilea în Seria B. Ciudată desfăşurare a avut această partidă care, înaintea începerii ei, avea în Oradea principala favorită. Pentru CSM Oradea au înscris următorii: Adrian Mihăilescu - 7 goluri, Szabo Benjamin 5, Oarga Paul 4, Radu Răzvan 3, Pomian Petru 3, Munea Devid 2, Teodorescu Andrei și Potera Alexandru.

Etapă astăzi, la Târgu Jiu

După acest eşec neaşteptat, CSM Oradea s-a deplasat la Târgu Jiu, unde va juca astăzi în compania echipei CSU din localitate. Partida, care contează pentru etapa a 8-a din Seria D a Diviziei A, se dispută în devans la solicitarea oaspeţilor care astfel nu sunt nevoiţi să mai facă o deplasare în zonă. În partida tur, roş-albaştrii s-au impus 30-28 (17-15) astfel că gorjenii, care au cea mai bună apărare din serie, vor căuta să-şi ia revanşa. În clasament, CSM-ul este lider neînvins cu 16 puncte, în timp ce gazdele ocupă locul al treilea cu 12 puncte după 4 victorii şi 2 înfrângeri. Celelalte partide ale rundei se dispută joi, după următorul program: CNOPJ Timişoara – Universitatea Craiova şi Unirea Sânnicolau Mare Beldiman Arad. CSU Poli Timişoara va sta.