Voleibalistele orădence au parte de un adversar facil în cadrul ultimei runde a turului de campionat (etapa a 7-a) din Seria Vest a Diviziei A2. Astfel, CSU Oradea înfruntă astăzi de la ora 12.30 în sala de sport a universității pe Volei Club Deva, penultima clasată. Intrarea spectatorilor va fi liberă.

Având aceste date ale problemei dar și cu speranța la revenirea pe podium, studentele orădence pregătite de Mariana Szabo Alexi ar trebui să trateze cu seriozitate jocul chiar dacă oponentul este totuși un adversar modest. Până la acestă confruntare, oaspetele au obținut doar o victorie, și aceea în compania ultimei clasate, restul (5) fiind înfrângeri la cel puțin două seturi diferență. Posibilitatea ca CSU să revină pe podium există deoarece CSU Poli Timișoara, a doua clasată cu 14 puncte, are o misiune imposibilă pe terenul lui FC Argeș, cea mai bună formație din serie. Așadar, în condițiile unui eșec al bănățencelor la cel puțin două seturi coroborat cu o victorie în aceleași condiții a bihorencelor ar face ca acestea din urmă să înceheie turul de campionat pe podium. Actualmente CSU Oradea ocupă locul al 4-lea cu 11 puncte după patru victorii și două înfrângeri.

Celelate meciuri ale etapei sunt: CSM Sibiu - SCM U Craiova, Transilvania Brașov - Medicina CNUE Târgu Mureș și FC Argeș - CSU Poli Timișoara.

Prima jumătate a clasamentului arată astfel: 1. FC Argeș - 17 puncte, 2. CSU Poli Timișoara - 14 p, 3. Medicina CNUE Târgu Mureș - 14 puncte și 4. CSU Oradea - 11 puncte. Așa cum se poate observa, teoretic și ocupanta locului al treilea ar putea fi ajunsă de către orădence dar acest lucru este puțin probabil în condițiile în care mureșencele vor evolua în compania unei formații mai slab cotate.