Sala de sport a Universităţii din Oradea va găzdui, duminică de la ora 11.00, un duel interesant între două formaţii universitare de handbal feminin. Este a treia dispută între cele două echipe, fiecare adjudecându-şi duelul susţinut pe teren propriu. Jocul de duminică va conta pentru etapa a 15-a din Seria D a Diviziei A.

 

Sfârşitul de săptămână propune o dispută universitară pe semicerc, gazdele urmând să primească vizita timişorencelor. Chiar dacă au doar două victorii, handbalistele de pe Bega au învins etapa trecută pe Reşiţa (23-19), iar în ultima întâlnire din anul precedent a surclasat chiar echipa noastră (37-31). Bihorencele vin după un eşec sever (34-23) suferit pe terenul echipei secunde a lui Minaur Baia Mare, dar au victorie la 5 goluri diferenţă (29-24) în primul meci direct, disputat acasă, cu formaţia timişoreană. În ierarhia Seriei D, cele două formaţii sunt vecine de clasament. Oradea ocupă locul al 5-lea cu 12 puncte adunate din 4 victorii şi 10 înfrângeri iar Universitatea de Vest Timişoara se află pe locul al 6-lea cu doar 6 puncte obţinute din 2 succese şi 12 eşecuri.

 

Aşadar sunt premise pentru un meci echilibrat, în care orădencele vor avea nevoie de un joc consistent pentru a-şi adjudeca victoria. Este cunoscut faptul că bănăţencele folosesc o tactică ciudată, alegând în anumite jocuri pe care le consideră fără şansă să nu folosească titularele de bază, iar atunci când decid să joace „pe bune" reuşesc rezultate surprinzătoare. Partida va fi arbitrată de cuplul D. Chiriac – D. Vlasa din Bistriţa Năsăud. Celelalte două jocuri ale rundei sunt: Crişul Chişineu-Criş – Minaur 2 Baia Mare (disputat ieri după închiderea ediţiei) şi CSU Reşiţa – CSM Târgu Mureş.